Η E.C.S. – Education and Consultancy Services και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σας παρουσιάζουν τα Nέα Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της αγοράς για παροχή ποιοτικών σεμιναρίων που θα προσδίδουν στους καταρτισμένους απτά και ουσιαστικά οφέλη,  σας παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη σειρά νέων επιμορφωτικών μοριοδοτούμενων σεμιναρίων τα οποία συνεχώς θα εμπλουτίζονται, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και σε όποιον θέλει να αναβαθμίσει τις υφιστάμενες γνώσεις του. Η διάρκεια των σεμιναρίων ανέρχεται σε 400 ή 420 Ώρες και χρόνο υλοποίησης 7 ή 9 μηνών, με έναρξη του Α΄Κύκλου την 10η Οκτωβρίου 2022.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν αποκλειστικά με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning ασύγχρονη παρακολούθηση) και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τους, ο καταρτισμένος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βεβαίωση παρακολούθησης σε σχετικές προκηρύξεις αντίστοιχων εκπαιδευτικών ενοτήτων, καθώς μοριοδοτούνται.

«Τα σεμινάρια ακολουθούν τις νέες απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με την μοριοδότηση.»

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα σεμινάρια φέρουν τους παρακάτω τίτλους, για να δείτε αυτό που θέλετε επιλέξτε από την λίστα παρακάτω πατώντας στην εικόνα του προγράμματος που σας ενδιαφέρει :