Η E.C.S. – Education and Consultancy Services και η  Unicert Studies – Kε.Δι.Βι.Μ. 2, πιστοποιημένη και αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Παιδείας, σας παρουσιάζουν τα Nέα Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της αγοράς για παροχή ποιοτικών σεμιναρίων που θα προσδίδουν στους καταρτισμένους απτά και ουσιαστικά οφέλη,  σας παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη σειρά νέων επιμορφωτικών μοριοδοτούμενων σεμιναρίων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και σε όποιον θέλει να αναβαθμίσει τις υφιστάμενες γνώσεις του. Η διάρκεια των σεμιναρίων ανέρχεται σε 450 Ώρες και χρόνο υλοποίησης 12 μηνών, με έναρξη του Α΄Κύκλου την 1η Μαρτίου 2021.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν αποκλειστικά με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) (σύγχρονη και ασύγχρονη) και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τους, ο καταρτισμένος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βεβαίωση παρακολούθησης σε σχετικές προκηρύξεις αντίστοιχων εκπαιδευτικών ενοτήτων, καθώς μοριοδοτούνται.

«Τα σεμινάρια ακολουθούν τις νέες απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με την μοριοδότηση.»

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα σεμινάρια φέρουν τους παρακάτω τίτλους, για να δείτε αυτό που θέλετε επιλέξτε από την λίστα παρακάτω πατώντας στην εικόνα του προγράμματος που σας ενδιαφέρει :