Ο Πρότυπος Εκπαιδευτικός Οργανισμός  Χρ. Δουλγέρης – Αθ. Ψαρρής  Ο.Ε., μέλος της E.C.S. Group of Companies στην οποία ανήκουν το Σύγχρονο Φροντιστήριο (Γιαννιτσά), η Ε.C.S. – Υπηρεσίες Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής, η Ε.C.S. Properties και άλλες εταιρείες πάντοτε ένα βήμα μπροστά στον απαιτητικό χώρο της εκπαίδευσης προχωρά σε  συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Philips ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος αυτού σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Η  Χρ. Δουλγέρης – Αθ. Ψαρρής Ο.Ε. και το Πανεπιστήμιο Philips στοχεύουν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες κάθε ενδιαφεροµένου για σπουδές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ευέλικτων λύσεων. Επιπλέον των παραπάνω, μέσα από αυτή την συνεργασία αλλάζουμε τον εκπαιδευτικό χάρτη της Ελλάδας, αφού πλέον θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Πτυχίο, Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών με Εξ Αποστάσεως Φοίτηση.

Εξ αποστάσεως  Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστηµίου Philips της Κύπρου, αναγνωρισµένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. :

  • Πτυχίο Εξ Αποστάσεως στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική
  • Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια
  • Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στην Συμβουλευτική στον Τομέα των Εξαρτήσεων
  • Μ.Β.Α. Εξ Αποστάσεως στην Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στην Περιβαλλοντική Διαχείριση με 3 Κατευθύνσεις
  • Πλήθος ακόμη συμβατικών και εξ αποστάσεως προγραμμάτων σπουδών

Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει την ισχυρή μας παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα και αναδεικνύει  την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης μας.  Κάθε ενδιαφερόμενος, θα μπορεί να έχει πλήρη ενημέρωση για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών ανα ακαδημαϊκό έτος, τόσο μέσα από την official web page μας στο διαδίκτυο  www.ecs.edu.gr, όσο και μέσα από την σελίδα μας στα social media www.facebook.com/Ecs.Education.Consultancy. Ακόμη, θα μπορούμε να σας ενημερώσουμε και διαπροσωπικά στις εγκαταστάσεις μας ή τηλεφωνικά στο  2310 542 777.

Χρ. Δουλγέρης – Αθ. Ψαρρής Ο.Ε

Αθανάσιος Ψαρρής

Διευθυντής του τομέα Διοικητικού – Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης

Χρυσοβαλάντης Δουλγέρης

Διευθυντής του τομέα της Εκπαιδευτικής Μέριμνας και Προγραμματισμού

Για το Πανεπιστήμιο Philips

Φίλιππος Κωνσταντίνου

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ε.C.S. : Καρατάσου 7, Θεσσαλονίκη, 54626, Τηλ. :  2310 542 777