Το πρόγραμμα σπουδών Robotics Primary, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6.5 έως 8.5 ετών, τα οποία φοιτούν σε τάξη από  Β’ δημοτικού έως και Γ’ Δημοτικού.

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, τα παιδιά εντάσσονται στον φανταστικό κόσμο των κατασκευών με τα blocks της Lego We Do 1.0 και We Do 2.0, τα Edison, τα Εngino κ.α. Με τις κατασκευές που κάνουν αρχίζουν την εισαγωγή στον Προγραμματισμό, την αριθμητική και βέβαια τον θαυμαστό κόσμο της Φυσικής και της λειτουργίας του σύμπαντος. Σε ορισμένα projects συμμετέχουν και οι γονείς ενώ στο τέλος του εκπαιδευτικού κύκλου θα πραγματοποιηθεί παρουσιάση διαφόρων έργων  των μικρών μας φίλων σε μια ξεχωριστή εκδήλωση. Το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα είναι εκ των πραγμάτων απίστευτο  διότι οι μικροί μας φίλοι ενθουσιάζονται και κατανοούν έννοιες που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να αντιληφθούν και όλο αυτό επιτυγχάνεται …  μέσα από το παιχνίδι. Στην τάξη τα παιδιά χωρίζονται σε τρείς ή τέσσερις ομάδες των τριών παιδιών και πέραν του εκπαιδευτή υπάρχουν και δύο βοηθοί που κινούνται μεταξύ των ομάδων.

 

Διάρκεια Προγράμματος  :  90 Λεπτά / 1 Φορά την εβδομάδα

 


Δωρεάν παροχή το πρόγραμμα UNIVERSAL KIDS της UNICERT διάρκειας 30 Λεπτών / 1 Φορά την εβδομάδα για τον πρώτο κύκλο σπουδών


 

Tο πρόγραμμα αυτό της Universal Certification Solutions-UNICERT είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εισαγωγή των παιδιών ηλικίας 6-12 ετών στις βασικές αρχές της πληροφορικής και αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τον εκπαιδευτικό και μια ήπια εισαγωγή στη διαδικασία εξετάσεων-πιστοποιήσεων που θα συνοδεύσει τα παιδιά σε όλο το μαθητικό τους βίο. To πρόγραμμα UNIVERSAL KIDS αποτελείται από τρία σετ βιβλίων, διδασκαλίας και εξάσκησης, που καλύπτουν τρεις ετήσιες ή εξάμηνες (εντατικό) εκπαιδευτικές περιόδους. Χρησιμοποιούνται βιωματικά σενάρια, ώστε το παιδί να εκπαιδεύεται μέσα από την εξέλιξη ιστοριών που η μία διαδέχεται την άλλη και σε ένα περιβάλλον με οικεία σε αυτό γεγονότα από το σχολείο του. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, προκειμένου να τα εξοικειώσει, με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές .


 


Περισσότερες Πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά πακέτα της Lego Εducation

δείτε στον οδηγό μας πατώντας ΕΔΩ


Παρακάτω δείτε στις Gallery τα υλικά που χρησιμοποιούνται και ορισμένες δράσεις :