O πρωταρχικός στόχος του προπτυχιακού προγράμματος Computing and Information Technology είναι, πρώτον, να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές να αναλύσουν, να σχεδιάσουν, να ενσωματώσουν και να διαχειριστούν τα πληροφοριακά συστήματα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της πληροφορίας και, δεύτερον, να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη καριέρα ως επαγγελματίες πληροφορικής συμβάλλοντας θετικά στην κοινωνία. Το πρόγραμμα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσει μια μαθησιακή εμπειρία, ενισχυμένη από καινοτόμο παιδαγωγική προσέγγιση.
Το πρόγραμμα σπουδών έχει 3 κατευθύνσεις :
Α. Business Applications
Έμφαση στην Ανάπτυξη και Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων, Big Data, Επιχειρηματική Ευφυία και Εξόρυξη Δεδομένων, Σχεδιασμός και Διαχείριση συστημάτων, Απαιτήσεις και Προδιαγραφές, Διοικητική Επιστήμη, Διαχείριση Έργων Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, κ.α.
Β. Software Development
Έμφαση στον Προγραμματισμό( πχ Java, C++, C, Python, Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και το διαδίκτυο, Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική μάθηση, Data Science, Data analytics and Visualisation, Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων, Κυβερνοασφάλεια και Κρυπτογράφηση.
Γ. System and Networks Technologies
Έμφαση στα Δίκτυα Επικοινωνίας, Διαδικτυακές Τεχνολογίες, Δίκτυα, Εφαρμογές και Ασφάλεια Δικτύων, Internet of Things, Κβαντική Υπολογιστική (Quantum Computing), κ.α.
Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε οι περισσότερες βιομηχανίες βασίζονται σε προγράμματα και εφαρμογές πληροφορικής. Η τεχνολογία και ο τομέας της Πληροφορικής επηρεάζουν τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο, από την επιστημονική έρευνα έως τους τομείς της υγείας, τις μεταφορές, τις τράπεζες, τις τηλεπικοινωνίες, τις επιχειρήσεις. Οι έξυπνες λύσεις έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, με συσκευές όπως ψυγεία, φούρνοι μικροκυμάτων ή κλειδαριές πορτών να είναι πλέον συνδεδεμένα με τα δίκτυα Wi-Fi και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω προσωπικών εφαρμογών. Η τεχνολογία έχει κάνει τον κόσμο καλύτερο, πιο απλό, πιο γρήγορο και πιο συνδεδεμένο. Κι εδώ ακριβώς φτάσαμε χάρη στα λαμπρά μυαλά των αποφοίτων πληροφορικής, που χρησιμοποιούν το πάθος τους για την τεχνολογία για να δημιουργήσουν εφαρμογές, έξυπνα συστήματα και προγράμματα υπολογιστών που σκοπό έχουν τη βελτίωση της ζωής μας.
Οι ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές που επιτελούνται γύρω μας διαμορφώνουν ένα πλαίσιο που καθιστούν τους τομείς της πληροφορικής στα πιο περιζήτητα επαγγέλματα του σήμερα και του αύριο και όχι άδικα. Οι θέσεις εργασίας στον τομέα της Πληροφορικής είναι μεταξύ των πιο καλά αμειβόμενων, εξασφαλίζουν σχεδόν άμεση απορρόφηση στην αγορά εργασίας και έχουν την υψηλότερη εργασιακή ικανοποίηση αφού πολύ συχνά είναι αλληλένδετες με την καινοτομία. Μπορείτε να είστε κι εσείς ένας από τους ανθρώπους που εργάζονται σε τέτοιες καινοτομίες. Είναι το blockchain το μέλλον; Μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα συμβεί ο επόμενος μεγάλος σεισμός ή τσουνάμι; Πώς μπορούμε να σταματήσουμε την επόμενη μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο; Θα είναι η τεχνητή νοημοσύνη η απάντηση στα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας;
Εάν προσανατολίζεστε σε σπουδές σε αυτό τον χώρο, το εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Philips στην Πληροφορική με τις τρεις καινοτόμες, αλλά και εμπνευσμένες από τη βιομηχανία κατευθύνσεις (System and Networks Technologies, Software Development and Business Applications) αναπτύσσει τις τεχνικές γνώσεις και τις δεξιότητές που χρειάζεστε, με ιδιαίτερη έμφαση στην σύνθετη επίλυση προβλημάτων, κριτική σκέψη, δημιουργικότητα, αλλά και ενθαρρύνει την καινοτομία για να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλές άλλες. Μέσω των σπουδών τους, οι φοιτητές εξοπλίζονται με γνώση των τελευταίων εργαλείων, μεθοδολογιών, μοντέλων, τεχνικών και διαδικασιών και εμπειρία για την εφαρμογή τους σε πραγματικά προβλήματα. Μελετούν το σχεδιασμό, την ανάλυση, την ανάπτυξη και διαχείριση λογισμικών και εφαρμογών που χρησιμοποιούνται για την επίλυση προβλημάτων σε μια πληθώρα από επιχειρηματικά, επιστημονικά και κοινωνικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη επιμέλεια, ώστε να καλύψει όλα τα βασικά στοιχεία της πληροφορικής και να προετοιμάσει τους αποφοίτους του να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τους ταχείς ρυθμούς της τεχνολογικής ανάπτυξης και προόδου, με απώτερο στόχο να τους καταστήσει άκρως ανταγωνιστικούς στην απαιτητική αγορά εργασίας και στις αναδυόμενες τάσεις της πληροφοριακής τεχνολογίας.
Ο τομέας της πληροφορικής και της τεχνολογίας έχει επεκταθεί σε τέτοιο σημείο που δεν είναι πλέον δυνατό να καλυφθούν όλα τα θέματα εις βάθος σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα και έτσι το πρόγραμμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Philips προσφέρεται με τρεις κατευθύνσεις που αντικατοπτρίζουν την εξειδίκευση στις δεξιότητες των φοιτητών. Η επαγγελματική απασχολησιμότητα των αποφοίτων του προγράμματος, ως εκ τούτου, ενισχύεται μέσω των τριών εξειδικεύσεων. Οι τρεις εξειδικεύσεις δεν λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα, καθώς υπάρχει κάποιος βαθμός επικάλυψης μέσω διαφόρων κοινών μαθημάτων. Το καθένα ωστόσο δίνει έμφαση στους δικούς του τομείς ως εξής:
- System and Networks Technologies – έμφαση στα δίκτυα επικοινωνίας, δικτυακές τεχνολογίες, ασύρματα δίκτυα, εφαρμογές και ασφάλεια δικτύων, Internet of things, κβαντική υπολογιστική (quantum computing) κ.α.
- Software Development – έμφαση στον προγραμματισμό π.χ. Java, C++/C#, R, Python, ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και το διαδίκτυο, τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση, data science, data analytics and visualisation, ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και κυβερνοασφάλεια, κρυπτογράφηση κ.α.
- Business Applications – έμφαση στην ανάπτυξη και διαχείριση βάσεων δεδομένων, μεγάλα δεδομένα (big data), επιχειρηματική ευφυΐα και εξόρυξη δεδομένων, ανάλυση, σχεδιασμός και διαχείριση συστημάτων, απαιτήσεις και προδιαγραφές, διοικητική επιστήμη και διαχείριση έργων, ηγεσία, καινοτομία και επιχειρηματικότητα κ.α.
Το πρόγραμμα σπουδών στο τομέα της Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Philips είναι αναγνωρισμένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Δημοκρατίας της Κύπρου το οποίο πιστοποιεί και διασφαλίζει την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης το οποία προσφέρει το Πανεπιστήμιο. Στο επίκεντρο του Πανεπιστημίου Philips είναι πάντα ο φοιτητής και η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, για αυτό και υιοθετεί φοιτητό-κεντρική προσέγγιση ακολουθώντας καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και δίνει έμφαση στην επαγγελματική απασχολησιμότητα των αποφοίτων του. Κατά την διάρκεια των σπουδών τους οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω της συμμετοχής τους σε industrial placements και internships.
Οι απόφοιτοι του προγράμματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Philips μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της επαγγελματικής τους ενασχόλησης ως Προγραμματιστές, Αναλυτές Συστημάτων, Σύμβουλοι ασφάλειας, Σχεδιαστές, τεχνικοί και διαχειριστές δικτυών, Επιστήμονες διαχείρισης και ανάλυσης δεδομένων, Ερευνητές, Διαχειριστές συστημάτων και βάσεων δεδομένων στον ιδιωτικό τομέα (εταιρείες, τράπεζες, στον τομέα της υγείας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης) καθώς και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ως καθηγητές Πληροφορικής και ως λειτουργοί Πληροφορικής). Οι απόφοιτοι μπορούν φυσικά επίσης να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση μεταπτυχιακού (M.Sc. Degree / Μ.Β.Α.) ή διδακτορικού τίτλου (Ph.D. Degree).
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι:
- Εφοδιασμένοι με τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τα πλαίσια, τις μεθοδολογίες και τα εργαλεία που απαιτούνται για την εφαρμογή της τεχνολογίας των πληροφοριών, από στρατηγική και λειτουργική πλευρά, για τη δημιουργία επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα,
- Σε θέση να διαθέτουν μια πολυδιάστατη (τεχνική και επιχειρηματική) εκπαίδευση και εξειδίκευση στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την εφαρμογή και τη Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων σε οργανισμούς,
- Εφοδιασμένοι με τη δυνατότητα χρήσης αναλυτικών δεξιοτήτων, δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων, λήψης αποφάσεων και κριτικής σκέψης με σκοπό την κατανόηση και επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά την τεχνολογία των πληροφοριών.
Τo πρόγραμμα στοχεύει:
- Να αναπτύξει ένα προϊόν ή μια διαδικασία εφαρμόζοντας εργαλεία γνώσης ή προγραμματισμού, ιστού, βάσης δεδομένων, αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή, δικτύωσης και ασφάλειας,
- Να προετοιμάσει τον σπουδαστή ώστε να συμμετέχει αποτελεσματικά ως μέλος μιας ομάδας ανάπτυξης και να αναλαμβάνει ηγετικούς ρόλους όταν χρειάζεται,
- Να δώσει την δυνατότητα στους απόφοιτους να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά μαθήματα ή μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης για τη βελτίωση δεξιοτήτων και ικανοτήτων,
- Να συμβάλει θετικά στην κοινότητα και την κοινωνία εφαρμόζοντας δεξιότητες και ικανότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του Προπτυχιακού Προγράμματος στην τεχνολογία των πληροφοριών,
- Να λαμβάνει αποφάσεις ο απόφοιτος που σχετίζονται με εργασίες που αποδεικνύουν την κατανόηση της σημασίας του να είσαι επαγγελματίας πληροφορικής,
- Να εφαρμόσουν οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι δεξιότητες επικοινωνίας για την αποτελεσματική προώθηση ιδεών, στόχων ή προϊόντων.
Το πρόγραμμα ακολουθεί τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, τα πρότυπά του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου (ΔΙΠΑΕ), την εσωτερική πολιτική διασφάλισης ποιότητας του Πανεπιστημίου. Επίσης συμμετέχει στο Πρόγραμμα Erasmus+. Υπό το φως των πιο πάνω, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για προσοντούχους απόφοιτους Πληροφορικής σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως ευδαιμονίας ή χαλεπών χρόνων.
Οι απόφοιτοι του προγράμματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Philips μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της επαγγελματικής τους ενασχόλησης ως Προγραμματιστές, Αναλυτές Συστημάτων, Σύμβουλοι ασφάλειας, Σχεδιαστές, τεχνικοί και διαχειριστές δικτυών, Επιστήμονες διαχείρισης και ανάλυσης δεδομένων, Ερευνητές, Διαχειριστές συστημάτων και βάσεων δεδομένων στον ιδιωτικό τομέα (εταιρείες, τράπεζες, στον τομέα της υγείας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης) καθώς και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ως καθηγητές Πληροφορικής και ως λειτουργοί Πληροφορικής). Οι απόφοιτοι μπορούν φυσικά επίσης να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση μεταπτυχιακού (M.Sc. Degree / Μ.Β.Α.) ή διδακτορικού τίτλου (Ph.D. Degree).
1ο Έτος
1ο Εξάμηνο | |||
Υποχρεωτικά Μαθήματα για όλες τις Κατευθύνσεις | ECTS | ||
1. | CST-111 | Introduction to Computer Science and its applications | 5 |
2. | CST-112 | Mathematics for Computer Science I | 5 |
3. | CST-113 | Introduction tο Object-Oriented Programming | 5 |
4. | CST-114 | Computer Fundamentals | 5 |
Επιλεγόμενα Μαθ. για όλες τις Κατευθύνσεις: O σπουδαστής επιλέγει 1 από τα προσφερόμενα | |||
1. | BSM-110 | Economics I | 5 |
2. | BSM-111 | Introduction to Management | 5 |
3. | CST-116 | Fundamentals of Computer Engineering | 5 |
4. | PRL-111 | Principles of Public relations | 5 |
5. | PRL-115 | Communication and Language Development I | 5 |
6. | PSY-110 | General Psychology | 5 |
Μαθήματα Κατευθύνσεων: O σπουδαστής λαμβάνει υποχρεωτικά το μάθημα Κατεύθυνσης |
|||
System and Networks Technologies: | |||
1. | BSM-111 | Introduction to Management | 5 |
Software Development: | |||
1. | CST-116 | Fundamentals of Computer Engineering
|
5 |
Business Applications: | |||
1. | BSM-111 | Introduction to Management
|
5 |
Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων | 30 | ||
2ο Εξάμηνο | |||
Υποχρεωτικά Μαθήματα για όλες τις Κατευθύνσεις | ECTS | ||
1. | CST-121 | Advanced Objects-Oriented Programming | 5 |
2. | CST-122 | Discrete Mathematics | 5 |
3. | CST-123 | Databases and The Web | 5 |
4. | CST-124 | Data Science | 5 |
Επιλεγόμενα Μαθ. για όλες τις Κατευθύνσεις: O σπουδαστής επιλέγει 1 από τα προσφερόμενα | |||
1. | ACF-122 | Fundamentals of Law for Computer Scientists | 5 |
2. | BSM-401 | The Dynamics of the Cyprus Economy I | 5 |
3. | CST-126 | Fundamentals of technological change | 5 |
4. | CST-127 | Data Visualisation | 5 |
5. | PRL-140 | Communication and Language Development II | 5 |
6. | PSY-112 | Introduction to social psychology | 5 |
Μαθήματα Κατευθύνσεων: O σπουδαστής λαμβάνει υποχρεωτικά το μάθημα Κατεύθυνσης |
|||
System and Networks Technologies: | |||
1. | CST-126 | Fundamentals of technological change | 5 |
Software Development: | |||
1. | CST-127 | Data Visualisation | 5 |
Business Applications: | |||
1. | CST-126 | Fundamentals of technological change | 5 |
Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων | 30 |
2ο Έτος
3ο Εξάμηνο | |||
Υποχρεωτικά Μαθήματα για όλες τις Κατευθύνσεις | ECTS | ||
1. | CST-230 | Functional Programming | 5 |
2. | CST-231 | Operating Systems | 5 |
3. | CST-232 | Algorithms and Data Structures | 5 |
4. | CST-233 | Systems Analysis and Design | 5 |
Επιλεγόμενα Μαθ. για όλες τις Κατευθύνσεις: O σπουδαστής επιλέγει 1 από τα προσφερόμενα | |||
1. | ACF-236 | Fundamentals of Financial Accounting | 5 |
2. | BSM-221 | Principles of Marketing | 5 |
3. | BSM-346 | Business in Europe | 5 |
4. | CST-234 | Human Computer Interaction | 5 |
5. | CST-235 | Logic and Modelling | 5 |
Μαθήματα Κατευθύνσεων: O σπουδαστής λαμβάνει υποχρεωτικά το μάθημα Κατεύθυνσης |
|||
System and Networks Technologies: | |||
1. | CST-234 | Human Computer Interaction | 5 |
Software Development: | |||
1. | CST-235 | Logic and Modelling | 5 |
Business Applications: | |||
1. | CST-234 | Human Computer Interaction | 5 |
Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων | 30 | ||
4ο Εξάμηνο | |||
Υποχρεωτικά Μαθήματα για όλες τις Κατευθύνσεις | ECTS | ||
1. | CST-240 | Design and Implementation of Programming Languages | 5 |
2. | CST-241 | Computer Networking I | 5 |
3. | CST-242 | Algorithms, Correctness and Efficiency | 5 |
4. | CST-243 | Software Engineering I | 5 |
Επιλεγόμενα Μαθ. για όλες τις Κατευθύνσεις: O σπουδαστής επιλέγει 1 από τα προσφερόμενα | |||
1. | ACF-246 | Fundamentals of Management Accounting | 5 |
2. | BSM-242 | International Human Resources Management | 5 |
3. | BSM-249 | Marketing in the Digital Environment | 5 |
4. | BSM-249 | Operations Research | 5 |
5. | CST-244 | Web Applications Technologies | 5 |
6. | CST-247 | Collaboration, Teamwork and Professionalism in the IT industry | 5 |
7. | CST-246 | Introduction to Cyber Security | 5 |
8. | PSY-227 | Work and Organizational Psychology | 5 |
Μαθήματα Κατευθύνσεων: O σπουδαστής λαμβάνει υποχρεωτικά το μάθημα Κατεύθυνσης |
|||
System and Networks Technologies: | |||
1. | CST-244 | Web Applications Technologies | 5 |
Software Development: | |||
1. | CST-244 | Web Applications Technologies | 5 |
Business Applications: | |||
1. | BSM-242 | International Human Resources Management | 5 |
Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων | 30 |
3ο Έτος
5ο Εξάμηνο | |||
Υποχρεωτικά Μαθήματα για όλες τις Κατευθύνσεις | ECTS | ||
1. | CST-350 | Mobile Application Development | 5 |
2. | CST-351 | Cloud Computing | 5 |
Επιλεγόμενα Μαθ. για όλες τις Κατευθύνσεις: O σπουδαστής επιλέγει 2 από τα προσφερόμενα | |||
1. | ACF-356 | Business Finance I | 5 |
2. | CST-352 | Computer Networking II | 5 |
3. | CST-353 | Computer Graphics and Image Processing | 5 |
4. | CST-354 | Computer Architecture I | 5 |
5. | CST-355 | Software Development with Agile Scrum | 5 |
6. | CST-356 | Computational Intelligence in Business, Economics and Finance | 5 |
7. | CST-357 | Managing Requirements | 5 |
8. | CST-358 | Computing in the Classroom | 5 |
9. | CST-359 | Ethical Hacking | 5 |
Μαθήματα Κατευθύνσεων: O σπουδαστής λαμβάνει υποχρεωτικά τa μαθήματα Κατεύθυνσης |
|||
System and Networks Technologies: | |||
1. | CST-352 | Computer Networking II | 5 |
2. | CST-353 | Computer Graphics and Image Processing | 5 |
Software Development: | |||
1. | CST-354 | Computer Architecture I | 5 |
2. | CST-357 | Managing Requirements | 5 |
Business Applications: | |||
1. | CST-355 | Software Development with Agile Scrum | 5 |
2. | CST-356 | Computational Intelligence in Business, Economics and Finance | 5 |
Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων | 30 | ||
6ο Εξάμηνο | |||
Υποχρεωτικά Μαθήματα για όλες τις Κατευθύνσεις | ECTS | ||
1. | CST-360 | Software Engineering II | 5 |
2. | CST-361 | Introduction to Programming using Python | 5 |
Επιλεγόμενα Μαθ. για όλες τις Κατευθύνσεις: O σπουδαστής επιλέγει 2 από τα προσφερόμενα | |||
1. | ACF-366 | Introduction to Corporate Finance and Financial Instruments | 5 |
2. | BSM-363 | Managing Business Operations | 5 |
3. | CST-362 | The Internet of Things: Architecture and Applications | 5 |
4. | CST-363 | Introduction to Quantum Computing and Quantum Cryptography | 5 |
5. | CST-364 | Computer Security and Cryptography | 5 |
6. | CST-365 | Artificial Intelligence | 5 |
7. | CST-366 | Big Data and Business Models | 5 |
8. | CST-367 | Placement Training | 5 |
9. | CST-368 | DevOps Foundation | 5 |
Μαθήματα Κατευθύνσεων: O σπουδαστής λαμβάνει υποχρεωτικά τa μαθήματα Κατεύθυνσης |
|||
System and Networks Technologies: | |||
1. | CST-362 | The Internet of Things: Architecture and Applications | 5 |
2. | CST-363 | Introduction to Quantum Computing and Quantum Cryptography | 5 |
Software Development: | |||
1. | CST-364 | Computer Security and Cryptography | 5 |
2. | CST-365 | Artificial Intelligence | 5 |
Business Applications: | |||
1. | BSM-363 | Managing Business Operations | 5 |
2. | CST-366 | Big Data and Business Models | 5 |
Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων | 30 |
4ο Έτος
7ο Εξάμηνο | |||
Υποχρεωτικά Μαθήματα για όλες τις Κατευθύνσεις | ECTS | ||
1. | CST-470 | Project Management | 5 |
2. | CST-471 | Distributed Systems | 5 |
3. | CST-472 | Advanced Programming using Python | 5 |
4. | CST-473 | Individual Project I | 5 |
Επιλεγόμενα Μαθ. για όλες τις Κατευθύνσεις: O σπουδαστής επιλέγει 1 από τα προσφερόμενα | |||
1. | CST-474 | Network Security | 5 |
2. | CST-475 | Advanced challenges in the Web Technologies | 5 |
3. | CST-476 | Database Management and Administration | 5 |
4. | CST-477 | Data Mining and Knowledge Discovery | 5 |
5. | CST-478 | Introduction to Intelligent Systems | 5 |
6. | CST-479 | Graphics and Computer Vision | 5 |
Μαθήματα Κατευθύνσεων: O σπουδαστής λαμβάνει υποχρεωτικά το μάθημα Κατεύθυνσης |
|||
System and Networks Technologies: | |||
1. | CST-474 | Network Security | 5 |
Software Development: | |||
1. | CST-475 | Advanced challenges in the Web Technologies | 5 |
Business Applications: | |||
1. | CST-476 | Database Management and Administration | 5 |
Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων | 30 | ||
8ο Εξάμηνο | |||
Υποχρεωτικά Μαθήματα για όλες τις Κατευθύνσεις | ECTS | ||
1. | CST-480 | Information Retrieval | 5 |
2. | CST-481 | Information Security Management | 5 |
3. | CST-482 | Systems Verification | 5 |
4. | CST-483 | Individual Project II | 5 |
Επιλεγόμενα Μαθ. για όλες τις Κατευθύνσεις: O σπουδαστής επιλέγει 1 από τα προσφερόμενα | |||
1. | CST-484 | Mobile Systems | 5 |
2. | CST-485 | Digital innovations transforming healthcare | 5 |
3. | CST-486 | New Product Development and Innovation | 5 |
4. | CST-487 | Concurrency | 5 |
5. | CST-488 | Technology Strategy and Innovation | 5 |
6. | CST-489 | Robotics | 5 |
7. | PRL-480 | Leadership and public relations | 5 |
Μαθήματα Κατευθύνσεων: O σπουδαστής λαμβάνει υποχρεωτικά το μάθημα Κατεύθυνσης |
|||
System and Networks Technologies: | |||
1. | CST-484 | Mobile Systems | 5 |
Software Development: | |||
1. | CST-485 | Digital innovations transforming healthcare | 5 |
Business Applications: | |||
1. | CST-486 | New Product Development and Innovation | 5 |
Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων | 30 |
Για οποιαδήποτε απορία έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας!