1. Εκπαίδευση Οροφοκομίας
    • Το τμήμα οροφοκομίας
    • Το προσωπικό του τμήματος
    • Εξοπλισμός και προετοιμασία
    • Καθαρισμός δωματίου
    • Καθαρισμός και φύλαξη λινών
    • Προδιαγραφές ποιότητας και αποδοτικότητας του τμήματος ορόφων
  2. Εκπαίδευση υποδοχής
    • Το τμήμα υποδοχής
    • Θυρωρείο – τηλεφωνικό κέντρο
    • Σχέσεις με τους πελάτες
    • Θέματα προσωπικού
  3. Ασφάλεια και Υγεία σε τμήματα καθαριότητας
    • Προστασία εργαζομένου
    • Εργονομία στην εργασία
    • Τραυματισμοί εν ώρα εργασίας
    • Κίνδυνοι κατά την εργασία
    • Σήμανση ασφαλείας και Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)
    • Παγκόσμιες καλές πρακτικές
    • Ασκήσεις